Go Fast Autoverhuur

Voor Go Fast Autoverhuur ontwikkelden we een flitsende nieuwe website waarmee het bedrijf gepositioneerd wordt als hip en betrouwbaar verhuurbedrijf.


Go Fast Autoverhuur ging van start met een vestiging in Den Haag maar is inmiddels uitgebreid naar maar liefst drie vestigingen. Naast Den Haag is Go Fast Autoverhuur nu ook de aangewezen plek voor autohuur Rotterdam en Amsterdam. Het was daarom ook tijd voor een flitsende nieuwe website waarmee Go Fast Autoverhuur wordt gepositioneerd als een eigentijds en betrouwbaar verhuurbedrijf.

De website bestaat uit contentpagina’s en het verhuurassortiment van Go Fast Autoverhuur. Daarnaast hebben we een online boekingsmodule ingebouwd, waarmee bezoekers eenvoudig een huurauto kunnen boeken en online kunnen afrekenen met iDeal. De boekingsmodule verstuurt een XML-bestand naar het softwarepakket RentSoft, het programma dat intern wordt gebruikt voor planning en registratie van autoverhuur. Het XML-bestand kan vervolgens met een druk op de knop ingelezen worden in RentSoft.

De website is responsive en volgens de nieuwste technieken gebouwd, en geoptimaliseerd voor snelheid en zoekmachineoptimalisatie. Om de lancering zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen hebben we gecoördineerd met het bedrijf dat SEO-diensten levert aan Go Fast Autoverhuur. Zo hebben we 301-redirects ingesteld voor pagina’s waarvan de URL gewijzigd is.

Behalve het grafische ontwerp en de technische realisatie verzorgden we ook al het beeldmateriaal van het verhuurassortiment.

URL: https://gofastautoverhuur.nl
Jaar van oplevering: 2017
Bekijk meer projecten

Wil jij ook impact?

Ben jij op zoek naar impact? Heb je een vraag? Bel ons op 050 - 820 09 56
Of vul het formulier in en wij bellen je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.