Kinderpraktijk Theone

Kinderpraktijk Theone is de naam waaronder Theone Kampstra als kinder ergotherapeut opereert. Theone kijkt niet alleen naar de problemen bij het kind, maar betrekt de hele omgeving in de behandeling van een kind.


Theone Kampstra was heel tevreden over het werk wat we voor Kenniscentrum Siem hebben gedaan. Daarom kwam ze ook weer bij ons toen ze een logo nodig had voor haar eigen praktijk, Kinderpraktijk Theone.

Theone had zelf al goed nagedacht over de vormgeving van het logo. Ze gaf ons de volgende kernwoorden mee: holistisch, open en rond, spelenderwijs. Het logo moest een professionele, niet kinderlijke, uitstraling krijgen.

We hebben ervoor gekozen om heldere kleuren te gebruiken voor zowel de typografie als het beeldmerk. Het beeldmerk is een abstracte illustratie van een een golf tegen een zonsondergang en bestaat uit zes gekleurde vlakken. De vlakken staan voor de verschillende factoren binnen het netwerk van een kind. Deze factoren moeten goed op elkaar afgestemd zijn om een mooi en stabiel geheel te vormen. Er mist nog één vlak, dit laatste vlak kan ingekleurd worden door de therapie van Theone.

Heb jij net als Kinderpraktijk Theone ook al een helder beeld over hoe je logo eruit moet komen te zien? Zoek je een partij die hier vorm aan kan geven? Neem contact op!


Jaar van oplevering: 2015
Bekijk meer projecten

Wil jij ook impact?

Ben jij op zoek naar impact? Heb je een vraag? Bel ons op 050 - 820 09 56
Of vul het formulier in en wij bellen je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.