LAUT Productions

LAUT Productions verzorgt het camerawerk en de cinematografie voor diverse dramaseries en soaps. Ook verzorgt hij de regie voor drama producties van publieke en commerciële omroepen. Wij ontwierpen het logo!


LAUT Productions verzorgt camerawerk en cinematografie voor onder andere drama-/soapseries zoals Spangas, Vrijland, GTST, Rozengeur en Wodka Lime, Westenwind. Ook verzorgt hij de regie voor drama producties voor de publieke omroepen en de commerciële omroepen.

LAUT productions valt op door eenvoud en originaliteit; less is more. De ontwikkelde programma’s hebben diepgang en wijken af van de gebaande paden.

Voor LAUT Productions ontwierpen wij eind 2012 een logo met eenvoud en originaliteit als uitgangspunt. Het resultaat is een strak logo in twee kleuren. Wat het logo een unieke twist geeft is het feit dat het een ambigram is. Wanneer het logo 180 graden gedraaid wordt, blijft het logo gelijk. De vorm van het logo is geïnspireerd op een filmstrip, met aan de boven- en onderkant kleine gaatjes, en in het midden het daadwerkelijke beeld.

In 2014 ontwikkelden we een huisstijl voor Laut Productions, bestaande uit een visitekaartje, briefpapier en een sticker. De sticker bevat het telefoonnummer en het e-mailadres, en is bedoeld om apparatuur mee te labelen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

 


Jaar van oplevering: 2012
Bekijk meer projecten

Wil jij ook impact?

Ben jij op zoek naar impact? Heb je een vraag? Bel ons op 050 - 820 09 56
Of vul het formulier in en wij bellen je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.