Schriemer Catering

Heerlijk dineren in eigen huis, aan uw eigen tafel en omringd door familie en vrienden? Een feestje met collega’s? Of misschien een lopend buffet met uw zakenpartners? Daar hoort natuurlijk heerlijk eten en drinken bij. Schriemer Catering verzorgt het graag voor u!


Voor Schriemer Catering, ontwikkelden we eerst een logo en huisstijl, daarna zijn we met de website aan de slag gegaan.

Het logo heeft een authentieke uitstraling en weerspiegelt het vakmanschap van René Schriemer en zijn passie voor het vak. Het logo is monochroom en daardoor goed te gebruiken voor alle denkbare toepassingen, zoals bijvoorbeeld een koksmuts of schort.

Op de website is veel plek ingeruimd voor goede fotografie. Alleen de foto’s zorgen er al voor dat het water je in de mond loopt! Daarnaast is de focus is gelegd op het opnemen van contact. Een bezoeker moet getriggerd worden om contact op te nemen met Schriemer Catering.

Door de – door ons geschreven en voor zoekmachines geoptimaliseerde – teksten snapt ook Google dat René een topper in zijn vak is en hierdoor wordt zijn website goed gevonden. Wil je dat jouw website ook goed gevonden wordt? Lees hier wat we voor je kunnen betekenen.

 

URL: http://www.schriemercatering.nl
Jaar van oplevering: 2015
Bekijk meer projecten

Wil jij ook impact?

Ben jij op zoek naar impact? Heb je een vraag? Bel ons op 050 - 820 09 56
Of vul het formulier in en wij bellen je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.