Ontwerp

Onze vormgevers zijn creatieve kameleons en kruipen net zo makkelijk in de huid van een éénmanszaak als van een grote organisatie. En ze ontwerpen echt álles. Door te spelen met vormen en kleuren ontstaan de mooiste ontwerpen, zowel digitaal als op papier.


Visuele identiteit

Hoe groot of hoe klein je organisatie ook is, om succesvol te zijn heb je een herkenbare smoel nodig. Een visuele identiteit die perfect aansluit bij wat je met je bedrijf wilt bereiken. Deze visuele identiteit gaat veel verder dan enkel een logo dat er mooi uitziet. Het gaat om de complete huisstijl en de bijbehorende huisstijldragers.

We beginnen dus niet lukraak met het ontwerpen van een beeldmerk. Voordat we ook maar beginnen te schetsen willen we graag eerst één en ander helder krijgen. We zijn benieuwd hoe je tegen je eigen organisatie aankijkt en wat je ermee wilt bereiken. Wat zijn haar kernwaarden en waar moet ze naartoe groeien? Waaruit bestaat je doelgroep?

Zijn deze vragen opgehelderd, dan gaan we aan de slag. Met de vergaarde kennis wordt er een keuze gemaakt voor kleur, vorm en typografie. De visuele identiteit begint vorm te krijgen. We adviseren je over de communicatiemiddelen die je kunt inzetten en ontwikkelen deze voor je. Uiteindelijk ontstaat er een herkenbare, uniforme huisstijl die je organisatie een ijzersterke identiteit geeft.

Webdesign

De beste websites kenmerken zich door een optimale gebruikerservaring. De vormgeving ervan sluit aan bij de visuele identiteit van de organisatie en de doelstellingen zijn helder gemaakt voor er überhaupt is begonnen aan het ontwerp.

In tegenstelling tot drukwerk is je website een dynamisch medium waar een bezoeker gemakkelijk doorheen moet kunnen navigeren. Over het algemeen komt een bezoeker met een bepaalde reden op je website terecht, bijvoorbeeld omdat hij op zoek is naar een bepaalde dienst of product. Een goed ontworpen website zorgt ervoor dat de bezoeker snel en gemakkelijk kan vinden wat hij zoekt.

Om websites er ook goed uit te laten zien op kleinere schermen van bijvoorbeeld smartphones of tablets is het van belang dat hier in het ontwerp al rekening mee gehouden wordt. Is een bepaalde knop nog wel goed aan te raken met een vinger of moet deze toch een slag groter gemaakt worden? Wat gebeurt er met de sidebar van de website als het scherm smaller wordt? En waar laat je het menu? Allemaal vragen die al tijdens de ontwerpfase beantwoord moeten worden.

Drukwerk

Van visitekaartjes en briefpapier tot beachvlaggen of USB sticks, onze ontwerpers hebben een uitgebreide ervaring als het aankomt op het ontwerpen van drukwerk.

Ook bij drukwerk gaan we altijd uit van de visuele identiteit zodat het geheel perfect aansluit bij de identiteit van je organisatie.

Een flyer? Of toch een folder waarin je net wat meer informatie kwijt kunt? Elk medium heeft zijn eigen voors en tegens. We adviseren je graag in je keuze voor het product waarmee je het beste je boodschap kunt communiceren. Ook weten we als geen ander wat de verschillende mogelijkheden zijn als het gaat om papiersoorten en druktechnieken, en bij welke drukker je de meeste kwaliteit voor je geld krijgt.

Zelf geen tijd voor het laten produceren en verspreiden van drukwerk? Wij ontzorgen je graag!

Ontwerp

Onze vormgevers zijn creatieve kameleons en kruipen net zo makkelijk in de huid van een éénmanszaak als van een grote organisatie. En ze ontwerpen echt álles. Door te spelen met vormen en kleuren ontstaan de mooiste ontwerpen, ..

Lees verder

Ontwikkeling

Een mooi ontwerp is één ding, een functionele website ontwikkelen is een tweede. Gelukkig zijn we steengoed in beide disciplines. Daarbij geloven we dat de bouw van een website stiekem al begint tijdens de ontwerpfase...

Lees verder

Het hele pakket

We zijn meer dan een ontwerpbureau en een websitebouwer. Desgewenst regelen we alles voor je. Van hosting tot tekstschrijven en van zoekmachineoptimalisatie tot de verzorging van je drukwerk, wij zijn net als de markt. Van alle ma..

Lees verder

Wil jij ook impact?

Ben jij op zoek naar impact? Heb je een vraag? Bel ons op 050 - 820 09 56
Of vul het formulier in en wij bellen je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.