Ontwikkeling

Een mooi ontwerp is één ding, een functionele website ontwikkelen is een tweede. Gelukkig zijn we steengoed in beide disciplines. Daarbij geloven we dat de bouw van een website stiekem al begint tijdens de ontwerpfase.


Vorm volgt de functie

Bij het ontwerp van een website houden we al rekening met hoe deze moet functioneren. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de website er te gek uitziet, maar we blijven onszelf steeds vragen stellen. Is het logisch dat deze knop hier staat? Wat moet hij doen? Welke kleur nodigt uit om erop te klikken? Is het niet te prominent aanwezig?

Tijdens de ontwikkeling van de website gaan we hiermee door. Is de code optimaal geschreven en wordt de website snel geladen, zodat je bezoeker niet voortijdig afhaakt en het scherm weg klikt? Is er rekening gehouden met hoe de robots van Google de website bekijken, zodat je goed vindbaar bent?

De antwoorden op al deze vragen resulteren uiteindelijk in een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens fantastisch functioneert. Want laten we wel wezen; een appel met een prachtig glimmende rode schil maar een verrotte binnenkant is gewoon een verrotte appel.

Snel en efficiënt met OpenSource systemen

We werken zo efficiënt mogelijk, daarom maken we over het algemeen gebruik van open source systemen als WordPress of OpenCart. Het grootste voordeel van deze systemen is de grote community die eraan meewerkt om het systeem steeds verder te optimaliseren. Veiligheidslekken worden opgespoord voor ze grote schade kunnen aanrichten en regelmatige updates zorgen ervoor dat de het systeem up-to-date blijft.

Ontwerp

Onze vormgevers zijn creatieve kameleons en kruipen net zo makkelijk in de huid van een éénmanszaak als van een grote organisatie. En ze ontwerpen echt álles. Door te spelen met vormen en kleuren ontstaan de mooiste ontwerpen, ..

Lees verder

Ontwikkeling

Een mooi ontwerp is één ding, een functionele website ontwikkelen is een tweede. Gelukkig zijn we steengoed in beide disciplines. Daarbij geloven we dat de bouw van een website stiekem al begint tijdens de ontwerpfase...

Lees verder

Het hele pakket

We zijn meer dan een ontwerpbureau en een websitebouwer. Desgewenst regelen we alles voor je. Van hosting tot tekstschrijven en van zoekmachineoptimalisatie tot de verzorging van je drukwerk, wij zijn net als de markt. Van alle ma..

Lees verder

Wil jij ook impact?

Ben jij op zoek naar impact? Heb je een vraag? Bel ons op 050 - 820 09 56
Of vul het formulier in en wij bellen je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.