Het hele pakket

We zijn meer dan een ontwerpbureau en een websitebouwer. Desgewenst regelen we alles voor je. Van hosting tot tekstschrijven en van zoekmachineoptimalisatie tot de verzorging van je drukwerk, wij zijn net als de markt. Van alle markten thuis.


Wij helpen je de juiste woorden te vinden

Het schrijven van teksten voor je eigen website kan een lastige klus zijn. Wat is de juiste toon en hoe vind je de juiste woorden om je doelgroep aan te spreken? Lukt het je om niet te veel jargon te gebruiken en hoe zorg je ervoor dat je onbewust geen belangrijke informatie weglaat? Informatie die voor jou vanzelfsprekend is, maar voor potentiële klanten niet.

Wij kunnen je helpen bij het schrijven van geweldige webteksten. Door de juiste vragen te stellen krijgen we een helder beeld van de inhoud. Omdat we precies weten hoe zoekmachines de teksten op je website lezen zorgen we er ook meteen voor dat belangrijke zoektermen op de juiste plek in de tekst staan.

Mooie website, maar waar kan ik hem vinden?

Mooi, je website staat online en je hebt je hele netwerk ervan op de hoogte gebracht. Maar hoe zorg je er nu voor dat je daadwerkelijke doelgroep naar je website komt? Hoe meer bezoekers je krijgt, hoe meer potentiële klanten het oplevert. Daarom is het belangrijk om tijd te steken in het optimaliseren van websites voor zoekmachines (SEO).

Wij schrijven onze code zodat robots van zoekmachines snel kunnen zien of er relevante informatie op de website te vinden is. Toch gaat SEO nog een stuk verder dan dat. Wil je op een bepaalde zoekterm gevonden worden, dan moet deze op de juiste manier in je teksten verwerkt worden. Zoekmachines veranderen regelmatig de voorwaarden waaraan een website moet voldoen om relevant bevonden te worden. Wij houden deze ontwikkelingen in de gaten en spelen er zo nodig op in. Je positie in de zoekresultaten is ook afhankelijk van de hoeveelheid concurrentie voor een bepaalde zoekterm.

Er zijn dus een heleboel factoren om rekening mee te houden tijden het optimalisatieproces. Wanneer dit goed gedaan wordt en er regelmatig aandacht besteed wordt aan het optimaliseren van je website, zal deze steeds hoger verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Wil je sneller resultaat? Dan is het wellicht een goed idee om te adverteren via Google of Facebook. Ook daarin hebben we een ruime ervaring en helpen we je graag bij.

Wij zorgen er graag voor dat je website goed vindbaar is in Google, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Je eigen plekje op het web

Heb je al nagedacht hoe en waar je je website wilt gaan hosten? Wij hebben een eigen server waar je website een mooie plek kan krijgen. Ook de domeinnaam kan je bij ons laten registreren.

Bij ons hosten houdt in dat je webruimte en dataverkeer tot je beschikking hebt. We werken volgens een fair use policy. Dat wil zeggen: wij zeuren niet over wat MB’s meer of minder, zolang het maar niet de spuigaten uitloopt. Wij zorgen dat je website lekker draait en maken back-ups. Als je iets wilt laten aanpassen of als er iets mis gaat kunnen we snel schakelen. Zelf geen gedoe met domeinnamen registreren, bestanden uploaden via ftp, dns-instellingen en ip-nummers.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Je hoeft het alleen nog maar in ontvangst te nemen

Geen tijd om contact te leggen met een drukker? Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan drukkers waar we goede ervaringen mee hebben, zodat we je drukwerk van begin tot eind kunnen verzorgen. Je hoeft het alleen nog maar in ontvangst te nemen.

Ontwerp

Onze vormgevers zijn creatieve kameleons en kruipen net zo makkelijk in de huid van een éénmanszaak als van een grote organisatie. En ze ontwerpen echt álles. Door te spelen met vormen en kleuren ontstaan de mooiste ontwerpen, ..

Lees verder

Ontwikkeling

Een mooi ontwerp is één ding, een functionele website ontwikkelen is een tweede. Gelukkig zijn we steengoed in beide disciplines. Daarbij geloven we dat de bouw van een website stiekem al begint tijdens de ontwerpfase...

Lees verder

Het hele pakket

We zijn meer dan een ontwerpbureau en een websitebouwer. Desgewenst regelen we alles voor je. Van hosting tot tekstschrijven en van zoekmachineoptimalisatie tot de verzorging van je drukwerk, wij zijn net als de markt. Van alle ma..

Lees verder

Wil jij ook impact?

Ben jij op zoek naar impact? Heb je een vraag? Bel ons op 050 - 820 09 56
Of vul het formulier in en wij bellen je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.